top of page

Köpvilkor 

 

Beställningar 

Finessa.se ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande. I dagsläget kan avtal endast ingås med kunder med leveransadress i Sverige.

 

Betalsätt

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi tar emot följande kortbetalningar via stripe betalningar för att försäkra oss om att du får en säker betalning.

 

Fraktpolicy

Vi på AB Finessa Båtar erbjuder snabb och pålitlig frakt för att säkerställa att dina produkter når dig så smidigt som möjligt. Läs igenom vår fraktpolicy nedan för att få information om leveranstider och fraktkostnader.

 

Leveranstider

Vi strävar efter att behandla och skicka din beställning så snart som möjligt. Normalt tar det 1-3 arbetsdagar från det att beställningen har behandlats tills paketet skickas. Observera att vi inte behandlar beställningar under helgdagar eller helgdag veckor.

Leveranstiden beror på den valda frakt metoden och din leveransadress. Vanligtvis tar det 1-2 arbetsdagar för leverans inom Sverige.

 

Fraktkostnader

Våran Fraktkostnad är 59 kr per order

Beställningsbekräftelse och Spårningsinformation

När din beställning har behandlats och skickats kommer du att få en bekräftelse via e-post tillsammans med en spårningslänk. Spårning Informationen gör att du kan följa din beställning under dess leveransprocess.

Fördröjningar och Problem med Leverans

Vi arbetar med pålitliga fraktleverantörer för att minimera eventuella förseningar. Trots detta kan det ibland uppstå oförutsedda händelser som kan påverka leveranstiden. Om du upplever några problem med din leverans eller har frågor om din beställning, tveka inte att kontakta vår kundsupport för hjälp.

 

Returer

För att kvalificera dig för retur måste följande villkor vara uppfyllda:

Varan måste returneras inom 14 dagar från inköpsdatum.

Varan måst vara i oskadat skick, oanvänd och med samtliga originalmärkning lappar kvar.

  • Varan måste returneras i originalförpackningen.

  • Följ dessa steg för att genomföra en retur:

  • Kontakta oss via e-post för att informera om din retur.

  • Packa varan ordentligt för att undvika skador under returfrakten.

  • Skicka tillbaka varan till denna Adress: Västra Långgatan 1D 619 35 Trosa. AB Finessa Båtar

Efter att vi mottagit och granskat returen kommer vi att behandla din begäran inom 5 arbetsdagar. Om returen godkänns, kommer vi att genomföra återbetalningen med samma betalningsmetod som användes vid köpet. Observera att fraktkostnaden för returen ligger på kundens ansvar om det inte rör sig om en felaktig eller defekt vara.

 

Återbetalningar

  • Återbetalningar utförs inom rimlig tid efter att returen har godkänts. Tiden det tar för återbetalningen att synas på ditt konto kan variera beroende på din betalningsleverantör.

  • Om det skulle uppstå något problem med återbetalningen, tveka inte att kontakta vår kundsupport för hjälp.

 

Avdrag vid Ångerrätt

Om du som kund har hanterat varan i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att varan som returneras är mindre värd har Finessa Båtar rätt att dra av en summa motsvarande varans värdeminskning (upp till 100%) på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

 

Reservation

 

Vi förbehåller oss för fel i information, pris och specifikationer på produkter kan förekomma. Alla bilder på våra sidor skall ses som illustrationer och vi kan ej heller garantera att bild återger varans exakta utseende. Vid eventuellt fel har Finessa-Båtar rättighet att annullera order.

Force Majeure

I händelse av krig naturkatastrof stridsåtgärder på arbetsmarknaden myndighetsbeslut uteblivna leveranser från underleverantörer fördyrande omständigheter samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

 

Kundsupport

Vår kundsupport finns tillgänglig för att hjälpa dig med alla frågor, bekymmer eller förfrågningar rörande returer och återbetalningar. Du kan nå oss via e-post eller telefon under våra angivna kontorstider.

Denna policy gäller från 2023-08-31 och ersätter eventuella tidigare versioner.

KONTAKTA OSS

Västra Långgatan 1, 619 35 Trosa, Sverige

Tack för ditt meddelande!

bottom of page